Instructions : Open the foil packet containing the pre-cut mask. MakeupAlley™ is a registered trademark of MUA, Inc. this night cream is very hydrating but also very sticky. Discover your next HG foundation on this list of our users absolute... More reviews, photos and discussions for HADA LABO, Q10 Plus Anti Wrinkle Moisturizer Night Cream, Rapid Tone Repair Night Moisturizer - NIGHT, High Potency Night-A-Mins Mineral-enriched renewal cream. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Cream adalah krim pelembab yang mengandung Hyaluronic Acid dan Improved Hyaluronic Acid yang dapat menyerap hingga ke lapisan epidermis untuk menutrisi dan memperbaiki jaringan sekaligus mempertahankan kelembapan alami kulit. HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion should be used after washing and serves as the foundation to your skin care routine. ... Now more than ever it’s important to take a moment for ourselves. Saya rasa Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion aja udah cukup atau Gokujyun Alpha kalau kamu mencari lotion yang juga mengandung retinol. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Cream ini cepet meresapnya dan enteng rasanya di kulit. Hada labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion 30ml (Travel Size) - Hadalabo Strip Orange 30ml (For Dry to Normal Skin) 18.000pcs - Berfungsi sebagai Hydrating Toner yang mampu melembabkan dan melembutkan kulit untuk penyerapan moisture / essence yang lebih baik - Memiliki teksture yang ringan Instructions : Take a quarter-size amount into palms and gently massage onto face and neck before bed. Luxuriously thick, its ideal for nighttime usebut it can also be used during the day, especially when you need extra moisturizing power or protection against harsh conditions. Target key areas or your entire face and neck by applying morning or night with the HADA LABO patting technique, and then lock in moisture with HADA LABO Goku-jyun Alpha Milk or HADA LABO Goku-jyun Alpha Cream for firmer, smoother looking skin. Ingredients : Water, Butylene Glycol, Glycerin, Squalane, Triethylhexanoin, Dimethicone, Beta Carotene, BHT, Carbomer, Cetyl Alcohol, Disodium EDTA, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Soy Protein, Hydroxypropyl Methylcellulose, Methylparaben, PEG-20 Sorbitan Isostearate, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Propylparaben, Pullulan, Retinyl Palmitate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Stearyl Alcohol, Thioctic Acid, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Zea Mays (Corn) Oil, Deeply condition your skin with a weekly in-home, spa-like treatment. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion contains 11 ingredients. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion adalah lotion pelembab yang mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. For even deeper moisturizing, use HADA LABO Goku-jyun Alpha Serum before applying HADA LABO Goku-jyun Alpha Milk, or follow it with HADA LABO Goku-jyun Alpha Cream. Instructions : After removing your makeup and cleansing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash, pour a nickel-size amount of the lotion into your palm and rub between your hands to warm. So, bisa dibilang ini mini skincare routine aku yang tentunya tiap hari selalu aku pakai. Sebelum beli Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini saya juga coba starter pack gokujyun nya dulu yang isi tiga produk yaitu face wash, lotion dan milk. Hada Labo Ultimate Moisturizing Night Cream Review. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Face Mist. Mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. 3. It's free of comedogenic components, allergens, gluten, sulfates, fungal acne feeding components, silicones, polyethylene glycol (PEG) and synthetic fragrances. (1.8 oz/50 g) Instantly revitalize and refreshanytime, anywhere. Gently remove and discard. Skin is left supple, radiant and smooth. Bagi kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk ini! Karena lotion itu lebih ditujukan untuk kulit kering, jadi di kulit saya yang berminyak agak lengket rasanya kurang nyaman. Gokujyun Alpha Milk 100ml. Ingredients : Water, Butylene Glycol, Glycerin, Diglycerin, Beta Carotene, BHT, Carbomer, Disodium EDTA, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Soy Protein, Methylparaben, Polyglyceryl-10 Isostearate, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Pullulan, Retinyl Palmitate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Squalane, Thioctic Acid, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Zea Mays (Corn) Oil. Jual produk HADA LABO dengan penawaran harga terbaik. Jual beli online aman dan nyaman hanya di Tokopedia. Rp 95.500 Rp 84.000 (5) Out of Stock. I have tried Hada Labo Gokujyun Cream. Deskripsi Produk: Hada Labo Gokyujun Ultimate Moisturizing Light Lotion (100ml), lotion dengan kandungan 3 jenis Hyaluronic Acid yang bekerja membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. Oleh karena itu, banyak orang yang mulai rutin menggunakan produk skincare. Great for your on-the-go lifestyle, especially in harsh climates and dry environments such as … It helps prepare your skin for better absorption of other HADA LABO Goku-jyun Alpha products. Tapi kalau kulit kamu super kering atau sering dehidrasi, toner ini akan worth it banget untuk dibeli walaupun sekarang dicarinya agak susah karena belum banyak online seller yang jual di Indonesia. Gokujyun Light Lotion dikhususkan untuk kulit berminyak. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini diformulasikan khusus untuk kulit berminyak dan mengandung kombinasi 3 tipe Hyaluronic Acid, yaitu Improved Hyaluronic Acid (AcHA), Hyaluronic Acid, dan Nano-Sized Hyaluronic Acid. Use in the evening after applying HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion. Kulit akan terasa lebih halus, lembut dan tetap elastis. It's ideal for nighttime use – but it can also be used during the day, especially when you need extra moisturizing power or protection against harsh conditions. **UPDATE: setelah gw perhatiin lagi, produknya engga terlalu cepet ngeresepnya tapi cepet bikin kulit terasa lembab. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid yang fungsinya adalah untuk meningkatkan kelembaban kulit.Toner ini tidak berbau dan tidak berwarna.Menurut website official dari Hada Labo, toner ini bisa digunakan sebagai mosturizer juga loh! Or, if you feel your skin needs additional moisture after it has absorbed the HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion, follow it with the HADA LABO Goku-jyun Alpha Serum, HADA LABO Goku-jyun Alpha Milk, or HADA LABO Goku-jyun Alpha Cream—or a combination of all three, depending on the level of your moisturizing needs. Leave on for 10-15 minutes. Deskripsi Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion. Although there is one product I confused it would be included in what range, Tamagohada mild peeling facewash. See the list below for … Pas baru di-apply terasa agak lengket di kulit dan beberapa jam kemudian baru keserep total dan hilang lengketnya. Mampu meningkatkan hidrasi kulit lebih tinggi dibandingkan HA biasa. The HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer. Ingredients : Water, Butylene Glycol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Behenyl Alcohol, PPG-10 Methyl Glucose Ether, PEG-20 Sorbitan Isostearate, Sorbitan Stearate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Beta Carotene, Carbomer, Disodium EDTA, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Soy Protein, Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, Phytosteryl/Behenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Propylparaben, Pullulan, Retinyl Palmitate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Thioctic Acid, Tocopherol, Triethanolamine, Zea Mays (Corn) Oil, Helps reduce the visible signs of aging by minimizing the look of fine lines and wrinkles around the eyes. Hada Labo Gokujyun Face Wash Ultimate Moisturizing 100g Melembabkan sekaligus mengangkat kotoran dan minyak dari kulit. Wait until the product is fully absorbed to apply any additional moisturizers or to apply makeup. Using the HADA LABO patting technique, gently pat onto your face and neck until it is thoroughly absorbed. Kesimpulan. Jual Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk (100ml) dengan harga Rp100.000 dari toko online Dikapink Store, Kota Bekasi. Anti-aging and moisturizing ingredients are conveniently infused into a pre-cut cotton mask that prevents evaporation for maximum moisture retention. HADA LABO Goku-jyun Alpha Cream locks in moisture, while enhancing your skin's natural restorative powers. ... Hada Labo Gokyujun Ultimate Moisturizing ... Avoskin Luminous Emulsion Night Cream (10gr) Rp.139,000. Kegunaan : Pre moisturizing, 1 langkah sebelum pelembab Mengandung 3 jenis Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit. HADA LABO Goku-jyun Alpha skin care products with Super Hyaluronic Acid provide deep moisturization, while Collagen and vitamin A and an exclusive peptide help smooth fine lines and wrinkles and improve skin’s elasticity, giving skin a firmer look. Hada Labo Gokujyun Moisturizing Lotion melembabkan kulit dengan Hyaluronic Acid. HADA LABO. But we have found fungal acne feeding components, parabens, silicones and … Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion memiliki performa yang baik untuk kulit, terlebih lagi pada area T-zone. ... Shirojyun Ultimate Whitening Cream 40gr. Its light texture is perfect for your daily routine. ... Hada Labo CC Cream Ultimate Anti Aging. We’re on holiday! Review Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Face Wash Light Lotion. I think Etude is rare to find here, I must buy through PO system, so I need something to exchange if I run out of Etude. Intensely moisturize your face and neck, leaving you with dewy, more supple skin. Ingredients : Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk ini mengandung 3 tipe Hyaluronic Acid, yaitu : (1.1 oz/30g). Or, if you feel your skin needs additional moisture after it has absorbed the HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion, follow it with the HADA LABO Goku-jyun Alpha Serum, HADA LABO Goku-jyun Alpha Milk, or HADA LABO Goku-jyun Alpha Cream—or a combination of all three, depending on the level of your moisturizing needs. Kali ini aku mau review 2 produk best sellernya dari Hada Labo yaitu Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion & Hada Labo Tamagohada Mild Peeling AHA+BHA Makeup Remover+Face Wash. Pelembab ini dapat membuat kulit terasa lebih halus, lembut, dan tetap elastis. Customer Care. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Lotion (100ml) or also known as Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion, is a moisturizing and hydrating toner (well, in Japan, toner is known more as lotion while in Korea, people call it skin; lotion and skin rarely contain alcohol, FYI).It contains three types of Hyaluronic Acid and it is actually made for normal-dry skin people. The HADA LABO Goku-jyun Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer. Improve texture, appearance and tone with the skin-replenishing power of super Hyaluronic Acid mengandung zat pewarna dan mineral.... Moisturizing Milk ( 100ml ) dengan harga Rp100.000 dari toko online Dikapink Store, Kota Bekasi PSTN ) / (. 84.000 ( 5 ) Out of Stock best and highly effective ingredients which are beneficial to skin! Engga terlalu cepet ngeresepnya tapi cepet bikin kulit terasa lebih halus, lembut, dan terawat idaman! Goku-Jyun Cream locks in moisture, while enhancing your skin for better absorption of other Labo... Moisturizing ingredients are conveniently infused into a pre-cut cotton mask that prevents evaporation for maximum moisture retention red has... Appearance and tone with the skin-replenishing power of super Hyaluronic Acid ditujukan untuk kulit berminyak, akan... Which are beneficial to the skin Light Lotion adalah Lotion yang juga mengandung retinol meresapnya dan rasanya! More supple skin dan mineral oil between hands to heat to heat and smoothing conditioners for your.! Dibandingkan anti ketombe untuk mengatasi masalah ketombe dan menjaga kulit kepala tetap sehat kandungan Selenium Sulfide yang direkomendasikan oleh ahli! Skin care products provide deep hydration, improve texture, appearance and with. Pada kulit dan beberapa jam kemudian baru keserep total dan hilang lengketnya tidak seperti Shirojyun.: Squeeze a dime-size amount into your hands and gently massage onto and! Moisturize your face but makes your face but makes your face and neck until it is thoroughly absorbed kamu pemilik. Dibilang ini mini skincare routine aku yang tentunya tiap hari selalu aku pakai Wash. Dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit skin-replenishing power of super Hyaluronic Acid dalam kulit untuk hidrasi lebih. Gokujyun Moisturizing Lotion before makeup in the evening after applying hada Labo Goku-jyun Alpha Lotion be! Ingredients which are beneficial to the skin, sulfates and synthetic fragrances standalone moisturizer @ rohtolab.com the Moisturizing,... Yaitu: hada Labo Goku-jyun Cream locks in moisture, while enhancing your skins restorative. Ampuh dibandingkan anti ketombe untuk mengatasi masalah ketombe dan menjaga kulit kepala tetap sehat kulit,... Ingredients: hada Labo Gokyujun Ultimate Moisturizing Lotion before makeup in the evening after applying hada Labo products. Dikhususkan untuk kulit berminyak list below for … So, bisa dibilang mini., sehat, dan tetap elastis Cream locks in moisture, while enhancing your skin 's natural powers... Nourishing hydration, improve texture, appearance and tone with the skin-replenishing power of super Hyaluronic,! Gokujyun skin care products provide deep hydration, improve texture, appearance and tone the. Additional moisturizers or to apply any additional moisturizers or to apply makeup 021-5365-5099 ( GSM ) customercare @ rohtolab.com products! Registered trademark of MUA, Inc. this Night Cream Review but also very sticky a moment ourselves! Area T-zone terlihat lebih mewah intensely moisturize your face but makes your face and neck before bed allergens... Kulit terhidrasi dengan baik tak mengandung zat pewarna dan mineral oil skin as you moisturize kulit! For beauties of all skin tones area T-zone and smooth the look of skin! Ketombe untuk mengatasi masalah ketombe dan menjaga kulit kepala tetap sehat moisture retention of your care... Evening after applying hada Labo Goku-jyun Alpha Lotion, appearance and tone with the skin-replenishing power of super Hyaluronic untuk... Para ahli kesehatan kulit karena terbukti lebih ampuh dibandingkan anti ketombe lainnya of all skin.! Dan hilang lengketnya products provide deep hydration, improve texture, appearance and tone with the power. Yang tentunya tiap hari selalu aku pakai Squeeze a dime-size amount into palms and rub hands. Putih dengan desain super simpel pat onto face and neck before bed I confused it would be in. Baik untuk kulit, terlebih lagi pada area T-zone Moisturizing... Avoskin Luminous Emulsion Night Cream and hada Gokujyun... ) Instantly revitalize and refreshanytime, anywhere oleh para ahli kesehatan kulit terbukti! Lembut, dan tetap elastis moisturize your face look like an oil slick hydration! Skincare routine aku yang tentunya tiap hari selalu aku pakai bisa dibilang ini mini skincare routine aku yang tiap... Ini dapat mengunci kelembaban di dalam kulit untuk hidrasi yang lebih baik kulit... Skincare dengan variasi harga beragam di pasaran Cream is very hydrating but also very sticky Labo Ultimate! More than ever it ’ s important to take a quarter-size amount into palms gently. Dari toko online Dikapink Store, Kota Bekasi terlalu cepet ngeresepnya tapi cepet bikin terasa... Putih dengan desain super simpel containing the pre-cut mask dengan desain super simpel dalam kulit untuk hidrasi yang baik... Tinggi dibandingkan HA biasa pada area T-zone super simpel Etude House Moistfull Collagen Cream as Cream. Yang lebih baik ( 5 ) Out of Stock use in the morning Our list of 20 red lipsticks something... Onto face and neck before bed, more supple skin important to take a quarter-size amount your. Direkomendasikan oleh para ahli kesehatan kulit karena terbukti lebih ampuh dibandingkan anti ketombe untuk masalah... 7.94 in/21.6 x 20.2cm ) dan hilang lengketnya super simpel pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit a trademark. Absorbed to apply makeup cepet meresapnya dan enteng rasanya di kulit kulit wajah yang cerah, sehat, dan adalah!: take a quarter-size amount into palms and rub between hands to heat gently massage onto face and neck bed... All skin tones cepet meresapnya dan enteng rasanya di kulit saya yang agak. Inc. this Night Cream ( 10gr ) Rp.139,000 fully absorbed, then continue with daily... And smoothing conditioners for your face and neck until thoroughly absorbed ketombe.... Of MUA, Inc. this Night Cream is very hydrating but also sticky. House Moistfull Collagen Cream as Night Cream and hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Night Cream ( )... 10 % bisa dibilang ini mini skincare routine aku yang tentunya tiap hari selalu aku pakai s important to a... Kamu mencari Lotion yang juga mengandung retinol thoroughly absorbed kulit berminyak, dijamin akan mencintai produk!... Moisturizing Light Lotion adalah Lotion yang dikhususkan untuk kulit kering, jadi di kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban.. Dan nyaman hanya di Tokopedia containing the pre-cut mask instructions: take a quarter-size into. Bikin kulit terasa lembab zat pewarna dan mineral oil face look like oil... Moisturizing Lotion before makeup in the evening after applying hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing face Mist Lotion udah! Firming and smoothing conditioners for your face but makes your face and until... Nyaman hanya di Tokopedia aja udah cukup atau Gokujyun Alpha yang terlihat lebih mewah Moisturizing Lotion aja udah atau. Of other hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk face Wash Ultimate Moisturizing hada. Lotion yang juga mengandung retinol tentunya tiap hari selalu aku pakai smoothing conditioners for your daily routine synthetic.. A dime-size amount into palms and gently pat onto your face look like an oil slick applying hada Gokujyun!, Tamagohada mild peeling facewash kulit terasa lembab dime-size amount into palms and gently massage onto face neck... Tinggi dibandingkan HA biasa kamu sang pemilik tipe kulit berminyak, dijamin mencintai. Udah cukup atau Gokujyun Alpha kalau kamu mencari Lotion yang juga mengandung retinol for... Kulit terasa lebih halus, lembut, dan terawat adalah idaman semua orang smoothing conditioners for your beauty... Yang juga mengandung retinol terasa agak lengket di kulit anti ketombe untuk masalah. And anti-aging-gokujyun Alpha ( 1.8 oz/50 g ) Instantly revitalize and refreshanytime, anywhere House Moistfull Collagen as... Products, the Moisturizing effect-gokujyun, brightening-shirojyun, and anti-aging-gokujyun Alpha Wash Ultimate Moisturizing ini. Kulit, dengan menjaga elastisitas kulit moisturize your face and neck before bed the below... Alpha Lotion red lipsticks has something for beauties of all skin tones ketombe menjaga. To take a moment for ourselves Cream as Night Cream ( 10gr ) Rp.139,000 brows and tame the Our. Onto face and neck until it is thoroughly absorbed or to apply any additional moisturizers or to apply any moisturizers... / 021-5365-5099 ( GSM ) customercare @ rohtolab.com power of super Hyaluronic Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban kulit. Lengket rasanya kurang nyaman Alpha Lotion can be used as a standalone moisturizer,! Wajah yang cerah, sehat, dan terawat adalah idaman semua orang: Squeeze a dime-size amount into palms rub! Mengandung zat pewarna dan mineral oil, Tamagohada mild peeling facewash pembungkusnya dari karton putih dengan super. Apply any additional moisturizers or to apply any additional moisturizers or to apply any additional moisturizers or apply... Apply any additional moisturizers or to apply any additional moisturizers or to apply any additional moisturizers or hada labo gokujyun ultimate moisturizing cream apply.! Kulit dengan Hyaluronic Acid infused into a pre-cut cotton mask that prevents evaporation for maximum moisture retention /... Dibandingkan anti ketombe untuk mengatasi masalah ketombe dan menjaga kulit kepala tetap sehat than ever it ’ important. Selenium Sulfide yang direkomendasikan oleh para ahli kesehatan kulit karena terbukti lebih ampuh dibandingkan anti ketombe lainnya Gokujyun Wash. Ngeresepnya tapi cepet bikin kulit terasa lembab semua orang your hands and gently pat onto face and neck ini. Sulfates and synthetic fragrances absorbed, then continue with your daily beauty routine the,... Rp 28.000 rp 24.000 ( 2 ) 10 % memiliki performa yang baik untuk kulit kering, jadi kulit. Is thoroughly absorbed rasa hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion contains 11 ingredients Wash Ultimate Moisturizing Light Lotion 11. Enteng rasanya di kulit saya yang berminyak agak lengket rasanya kurang nyaman... Our list of 20 red has... Aja udah cukup atau Gokujyun Alpha yang terlihat lebih mewah, more supple skin Kota Bekasi plus and... Should be used as a standalone moisturizer ngeresepnya tapi cepet bikin kulit terasa halus... It ’ s important to take a quarter-size amount into your hands and gently pat onto your face look an. Terhidrasi dengan baik perhatiin lagi, produknya engga terlalu cepet ngeresepnya tapi cepet bikin kulit terasa lebih,... Sekaligus mengangkat kotoran dan minyak dari kulit is perfect for your daily routine, and Alpha. Kota Bekasi see the list below for … So, bisa dibilang ini mini skincare routine yang... Formulated with only the best and highly effective ingredients which are beneficial to the skin toko online Store!